Po kopalke letos malo drugače

Komaj čakam poletje. V mrzlih dneh me tolaži samo misel na to, da je pomlad že pred vrati. Ne dvomim, da marsikdo razmišlja podobno. Toda če želimo zares uživati v prihajajočem poletju, je zdaj pravi čas, da začnemo s pripravami, pa naj gre za polepšanje postave ali pa za osvežitev garderobe. Oblačilo, ki ga bomo že prav kmalu nosili zelo pogosto, so seveda kopalke.

Izbira kopalk ni enostavna. Če smo zahtevnejši, pa toliko bolj. Ponavadi sem se le stežka spopadla z nakupom kopalk. Pogosto v trgovini nisem našla niti enega modela, ki bi mi bil všeč, ali pa niso imeli moje velikosti, ali pa mi izbran model ni pristajal, kot bi moral. Če k temu dodamo še neprijazno in nestrokovno postrežbo, pa človeka res mine vsa volja. Tako je bilo vsakič do zdaj. Letos se nisem odpravila v trgovino, pač pa sem kopalke izbrala kar v udobju svojega doma s klikom v spletno trgovino Manzara.

Tudi tam izbira ni bila enostavna, toda iz povsem drugačnih razlogov. Njihova ponudba kopalk je tako obsežna, da je zares težko izbrati en sam model. Za boljšo preglednost so razdeljene v 4 kategorije: bikini, tankini, monokini in kopalke za močnejše. Moja prva izbira so bile bikini kopalke, saj se nerada skrivam pred soncem. Pred mano se je odprla široka ponudba najrazličnejših modelov dvodelnih kopalk v modnih barvnih kombinacijah. In res nisem mogla pretirano zožiti svojega izbora. Za nameček sem si ogledala še tankini kopalke, ki se zaradi domiselne izvedbe zgornjih delov v trenutku lahko s spretnim kombiniranjem prelevijo v oblačilo za sprehod po slikovitem obmorskem mestecu.

Navdušena nad pestro izbiro sem se odločila iz radovednosti pokukati še v monokini oddelek ter h kopalkam za močnejše. Monokini so se mi vedno zdele dolgočasne enodelne kopalke. Kot nekaj za babice ter za tiste, ki želijo čimbolj zakriti svoje obline. Ponudba Manzare pa me je presenetila in spremenila moje mnenje o tej vrsti kopalk. Njihovi monokini modeli so bili vse prej kot dolgočasni. Čeprav so bile med njimi tudi kopalke, primerne za tiste, ki ne želijo razkriti preveč gole kože, pa sem ob nekaterih modelih prvič v življenju resno razmišljala o nakupu enodelnih kopalk. Navdušujoča je tudi njihova ponudba kopalk za močnejše, saj najdejo kaj zase tako tiste ženske, ki želijo svoje obline poudariti, kot tudi tiste, ki raje več prepustijo domišljiji. Precej modelov pa je na voljo v velikostih do 4XL.

Ravno velikost je lahko težava pri spletnem nakupu, saj oblačila ne moremo predhodno pomeriti. Pri Manzari so mislili tudi na to. Ob vsakem artiklu je tabela velikosti z natančnimi merami, ki nam pomaga določiti, katera velikost se nam bo najbolje prilegala. Če podatkom vseeno ne zaupamo najbolj, je na njihovi spletni strani tudi kontaktna številka, kjer nam prijazna svetovalka odgovori na morebitna vprašanja in nam pomaga pri odločitvi za nakup. Če kljub temu naročen izdelek ni ustrezen, ga pa brez težav lahko zamenjamo.

Na koncu sem le izbrala in z nakupom sem zadovoljna. Seveda ni ostalo le pri enem samem kosu. Z gotovostjo lahko trdim, da bo odslej Manzara moja prva izbira, ko bom iskala privlačno, modno, udobno in kvalitetno oblačilo po ugodni ceni, pa naj bodo to kopalke, večerna obleka ali karkoli vmes.