AromaStick – eterična olja za vsako priložnost

Koristni učinki eteričnih olj so znanstveno dokazani in neštetokrat preizkušeni v praksi. Njihova edina slaba stran je nerodna uporaba. Lahko se polijejo, pustijo nadležne madeže na oblačilih in celo dražijo kožo. Iz Švice pa prihaja AromaStick, novost, ki olja približa uporabniku na praktičen način.

Pred časom mi je prijateljica podarila dva AromaSticka. AromaStick je inhalatorček v velikosti in obliki šminke. Ideja za njim je, da ponudi eterična olja uporabniku na priročen in varen način. Olja iz inhalatorja ne morejo iztekati. Ko ga ne uporabljamo, je varno zaprt in olja tako tudi ne izparevajo. Kadar želimo, odvijemo pokrovček in vdihnemo kombinacijo olj.

Znano je, da olja optimalno delujejo skupaj, posamezne kombinacije pa učinkujejo različno.

Moja AromaSticka sta Relax in Focus. V nekaj tednih uporabe sta postala moja zvesta spremljevalca. Imam ju v torbici, da sta vedno pri roki. Čeprav sem bila sprva nekoliko skeprična, češ, moj nivo stresa je tolikšen, da mi nič ne more pomagati, pa sem že po nekaj dneh morala priznati, da stvar deluje. Oba skupaj sta kot nalašč zame. Ker delam cele dneve, mi koncentracija pogosto močno pade in se težko ponovno zberem. Takrat vskoči Focus, ki mi z olji poprove mete, rožmarina in cimetove skorje pomaga, da dokončam delo. Ko se po napornem dnevu ne morem sprostiti in izklopiti celodnevnega vrveža, prevzame vajeti Relax, ki mi z oljem sivke, mandarine in vetiverja pomaga h kvalitetnemu počitku in trdnemu spancu.

AromaStick ponuja 6 različnih kombinacij, za vsako priložnost drugačno:

Pomirjujoči AromaSticks

Calm

z močjo olja bergamotke, limone, cedrovine, muškatne kadulje in vetiver olja pomaga, da ostanemo mirni tudi takrat, ko je okoli nas vse v razsulu.

Balance

Pomaga doseči usklajeno delovanje telesa in duha in poskrbi za naša čustva in notranji mir. To mu omogočajo olja ciprese, geranije, ingverjeve korenine in poprove mete.

Relax

Z oljem sivke, mandarine in vetiver oljem pomaga k sprostitvi in umirjenosti.

Poživljajoči AromaSticks

Focus

Vsebuje olje poprove mete, rožmarinovo olje in olje cimetove skorje, pomaga pa nam, da ostanemo zbrani tudi v napornih in stresnih situacijah.

Energy

Deluje poživljajoče, ko nam primanjkuje energije, vsebuje pa olje poprove mete, rožmarinovo olje in olje grenivke.

Refresh

S svežino mentolovega in evkaliptusovega olja olajša dihanje.

Z gotovostjo lahko trdim, da je to eno boljših daril, kar sem jih kdaj dobila. K svojima dvema AromaStickoma bom nedvomno dodale še preostale, ker lahko vsak po svoje pripomorejo k mojemu boljšemu počutju.